Home

Vasas szakszervezeti szövetség

ISD Dunaferr: mennyi az annyi? Demonstrációt szervezA Vasas elnöke lett az Ipari-Energiaipari Szakszervezet

Vasas Szakszervezeti Szövetség - Wikipédi

 1. A Vasas Szakszervezeti Szövetség, vagy rövidebb, ismertebb nevén a Vasas.Az MASZSZ szakszervezeti konföderáció tagja.Magyarország egyik legrégebbi múltú és legnagyobb, főként a nehéz-, gép- és autóiparban dolgozókat összefogó szakszervezeti szövetsége.. A Vasas együttműködik a szakszervezet által alapított Vasas Önsegélyező Pénztárral (VÖP)
 2. t a kohászatban dolgozókat..
 3. denkinek az eddigi szolidaritást. A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ), a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) vala
 4. A Vasas Szakszervezeti Szövetség nyílt levélben fordul a munkáltatókhoz, illetve a kormányhoz. 2020.03.21. 11:58 . Suzuki Vasas Szakszervezeti Szövetség . 2020. március 17. Gondban a gyári munkások - vis maiorra hivatkozva nem akarnak állásidőt fizetni a cégek.
 5. t a kohászatban dolgozókat..
Ismét félpályás útzárral tiltakozott a Vasas Szakszervezet

Vasas Szakszervezeti Szövetség - Home Faceboo

Dunaferr Vasas Szakszervezet: Akkor is folytatjuk, ha az

 1. Vasas Szakszervezet Szövetség vezetőinek áruló, kollaboráns magatartását is, és nem engedjük meg, hogy a továbbiakban bármiféle támogatást adjanak dunaferres munkavállalóként a zsákmányra éhes támadóknak. Éppen ezért a mai nappal az érintett szakszervezeti vezetők munkaviszonyát az ISD Dunaferr Zrt. azonnali.
 2. Amennyiben hasznosnak találod a Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség Hivatalos Honlapja weboldalt, akkor megoszthatod a barátaiddal: Link megosztása! Alexa domain info (dunaferrvasas.hu) Egyéb weblap információk és SEO eszközök. Weblap fejlesztés Biztonság . SEO . Egyéb.
 3. Vasas Szakszervezeti Szövetség vezetését és egy tisztségviselőjét a biztonsági szolgálat nem engedte be a gyárba. Ezzel a cégvezetés akadályozza és ellehetetleníti az érdekképviseletek működését - mondta

A Vasas és a Magyar Szakszervezeti Szövetség is levélben kérte Tankilevicstől, hogy vegye fel velük a kapcsolatot tárgyalás érdekében, de a vezérigazgató ezekre a megkeresésekre állítólag még csak nem is válaszolt, ezért terelik most peres útra az ügyet A portál arról ír, hogy a Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség elnökét, Molnár Lászlót és a szakszervezet két alelnökét, Hegedűs Lászlót és Győri Gábort, valamint Eszenyi Andrást sem engedték be: ők hárman az ISD Dunaferr Zrt. munkavállalói delegáltjai és egyben a cég felügyelőbizottságának választott tagjai is Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queu A Vasas Szakszervezeti Szövetség bírósághoz fordul a Dunaferr-nél meghozott jogtalan intézkedések miatt. Elfogadhatatlannak tartják a cég érdekképviseleti vezetőinek azonnali hatályú elbocsátását. A lejárt megbízatású orosz cégvezető azonnali hatállyal felmondott a Dunaferr szakszervezeti vezetőinek

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet azért rendezett demonstrációt, mert a cég vezetése augusztus 14-én egyoldalúan felmondta a társaságcsoport kollektív szerződését és azóta sem tárgyalt az aláírásra jogosult szakszervezetekkel, illetve az októberi bért - a Munka Törvénykönyvét megsértve - nem fizették ki egy összegben. Most kaptuk a következő levelet, amelyet Dunaferr Dv. Vasas Szakszervezeti Szövetség küldött a Dunaferr vezetőségének: Facebook Hirdeté Története. A szövetség 1990. március 4-én alakult, amikor a kommunista rendszerbe betagozódott, formális szerepűvé vált szakszervezeti mozgalom megújult.Az MSZOSZ a versenyszféra legnagyobb szakszervezeti tömörülése. Felépítése. Szakszervezetei hagyományosan a munkahelyeken szerveződnek, de az utóbbi években területi alapszervezeteket is létrehozott és vannak. László Zoltán, a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke a Népszavának azt mondta, a szakszervezeti tisztségviselők a dolgozók oldalán állnak, az ő érdekeiket képviselik, elbocsátásuk pedig törvénytelen

Vasas Szakszervezeti Szövetség - Népszav

 1. A lapot a Vasas Szakszervezeti Szövetség arról tájékoztatta, hogy a Dunaferr Vasas Szakszervezet négy vezető tisztségviselőjét azonnali hatállyal elbocsátották. Állítólag Evgeny Tankhlievich vezérigazgató egy belső levelezésben döntését azzal indokolta, hogy az ukrán hordák oldalán állnak
 2. Tiltakozik a Szakszervezeti Akciószövetség is, miután a dunaújvárosi Dunaferr vezetése felmondott a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség vezető tisztségviselőinek, akik az acélgyárban a munkavállalók érdekképviseletét látták el. Az akciószövetség a törvényalkotókat is felelősnek tartja abban, hogy a cégvezetők ma Magyarországon akadályozhatják és.
 3. A régi és az új menedzsment közti vita és harc mellékterméke ez. Péntek délután kettőkor a Dunaferr orosz-magyar vezetése levelet írt a dolgozóknak, amelyben azt írja, a Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetség tisztségviselői ukrán hordákat támogatnak, írja a 24.hu

A Vasas Szakszervezeti Szövetség bújtatott kizsákmányolástól tart. A munkáltató kérelmére a válasághelyzet után lehetségessé válik, hogy nemzetbiztonsági szempontból fontos új munkahelyteremtő beruházások esetén a munkaidőkeret vagy elszámolási időszak akár 24 óra is legyen - figyelt fel korábban egy törvényjavaslatra a Portfolio A nap azzal kezdődött a szakszervezetiseknek, hogy nem engedték be a gyárba őket. Majd aztán délután ki is rúgták a Dunaferr szakszervezeteinek vezetőit - írja a Népszava. A lapnak a Vasas Szakszervezeti Szövetség részéről nyilatkoztak, és elmondták, hogy a Dunaferr Vasas Szakszervezet négy vezető tisztségviselőjét azonnali hatállyal elbocsátották Vasas Szakszervezeti Szövetség álláspontja szerint a cég megsértette a kollektív szerződést, ezért beperelték a Dunaferrt. A Székesfehérvári Törvényszék Munkaügyi Bírósága kedden tárgyalta keresetüket, mindkét érintett félnek felajánlva a peren kívüli egyezséget A Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke, Győri Gábor arról tájékoztatta a lapot, hogy nem tudnak bejutni a gyár területére, és emiatt egyre feszültebbek az emberek. A Dunaferrnél több szakszervezet több alapszervezete működik, vagyis ahol nagy szervezet van, ott két kongresszus között a szövetségi tanács a.

Elfogadhatatlannak tartja a Vasas Szakszervezeti Szövetség a Dunaferr szakszervezeti vezetőinek elbocsátását. Az intézkedés miatt az érintettek bírósághoz fordultak — erről Spieglné Balogh Lívia számolt be az MTI-nek.. A gyár vezetése letiltotta a dolgozók internetelérését, annak ellenére, hogy a szerződés ezt tiltja a munkáltató számára A Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnökét, László Zoltánt kérdeztük, valóban mulasztásban van-e az érdekképviselet. Röviden: nem. Még soha senki nem kérte az alapító okiratot, ez a Vasas belső ügye és nem kötelesek kiadni, hogy kik alapították a különböző helyeken lévő alapszervezeteiket Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet szerint valami nincs rendben a Dunai Vasmű termelésével és működésével. A Mérce számol be arról, hogy a szakszervezeti szövetség és az ifjúsági szervezet levélben fordult Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez,.

Vasas Szakszervezeti Szövetség - Kezdőlap Faceboo

A lapnak a Vasas Szakszervezeti Szövetség részéről nyilatkoztak, és elmondták, hogy a Dunaferr Vasas Szakszervezet négy vezető tisztségviselőjét azonnali hatállyal elbocsátották. László Zoltán alelnök szerint Jevgenyij Tanklijevics, aki szerintük nem jogosult a cég vezetésére, az elbocsátást azzal indokolta, hogy. Vasas Szakszervezeti Szövetség címke oldala az ORIGO-n. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák Vasas Szakszervezeti Szövetség vezetését és egy tisztségviselõjét a biztonsági szolgálat nem engedte be a gyárba. Ezzel a cégvezetés akadályozza és ellehetetleníti az érdekképviseletek mûködését - mondta. Hozzátette, hogy az érintettek az azonnali elbocsátásukról szóló dokumentumokat nem kapták kézhez, de.

Vasas Szakszervezeti Szövetség: megszűnt a munka

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet azért rendezett demonstrációt, mert a cég vezetése augusztus 14-én egyoldalúan felmondta a társaságcsoport kollektív szerződését és azóta sem tárgyalt az aláírásra jogosult szakszervezetekkel, illetve az októberi bért - a Munka Törvénykönyvét megsértve - nem fizették ki egy. A Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség demonstrációra hívta a vasműs dolgozókat szerdán 14 órára az igazgatóság bejárata elé. Mint azt a felhívásukban írták, január 9-én írásban kérték Evgeny Tankhilevich cégvezetőtől a 2017. évi bértárgyalások megkezdését annak érdekében, hogy a szociális hozzájárulási. A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség az alábbi tájékoztatót jelentette meg a honlapján: Kedves Tagjaink, Kedves Munkavállalók! Bizonyára már minden Dunaferres munkavállaló előtt ismert az a felháborító és a jövőben a munkavállalók megsarcolását, jövedelmük jelentős csökkentését jelentő tény, hogy Evgeny Tankhilevich úr a Dunaferr Társaságcsoport.

Elnökség - szakszerveze

Vasas Szakszervezeti Szövetség Magyar Han

A Dunaferr idén nyáron minden előzetes indoklás nélkül felmondta a dolgozókkal kötött kollektív szerződést, a Vasas Szakszervezeti Szövetség emiatt már tüntetett is az orosz nagykövetség előtt.Mivel a helyzetben nem történt változás, a cég vezetősége pedig mindennemű tárgyalástól elzárkózott, a szakszervezet pert indít az ügyben Kemény és példátlan helyzet alakult ki a Dunaferrnél a Vasas Szakszervezeti Szövetség szerint, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a kormány beavatkozását szorgalmazza. Spieglné Balogh Lívia, a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke elmondta: elfogadhatatlannak tartja a cég szakszervezeti vezetőinek azonnali hatályú elbocsátását Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet korábban már levélben fordult a kormány tagjaihoz a Dunai Vasmű munka törvénykönyvet sértő magatartása miatt. A Mérce már többször is beszámolt a Vasmű körüli hónapok óta tartó helyzetről Vasas Szakszervezeti Szövetség: a Mercedes elismeri a szakszervezet létjogosultságát Tegnap, a Mercedes gyár ünnepélyes átadásán részt vett a Vasas Szakszervezeti Szövetség országos elnöke, Balogh Béla, a regionális és megyei képviselőnk, Bere Ferenc és Sárosi Péter, a gyárban működő VASAS alapszervezetünk titkárának, Kovács Balázsnak társaságában

A régi és az új menedzsment közti vita és harc mellékterméke ez. Péntek délután kettőkor a Dunaferr orosz-magyar vezetése levelet írt a dolgozóknak, amelyben azt írja, a Dunaferr DV Vasas Szakszervezeti Szövetség tisztségviselői ukrán hordákat támogatnak, írja a 24.hu. Tankhlievich Evgeny azt is írta, azért kellett korlátozni a szakszervezetisek belépését, mert a. Balogh Béla, a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke elmondta, hogy a jövőre 140 éves szervezet Magyarország 203 munkahelyén van jelen, amelyből 118 multinacionális vállalat, s többségében német tulajdonúak. Az IG Metallal már évek óta partneri kapcsolatban állnak - fűzte hozzá

Megalakult a Magyar Szakszervezeti Szövetség- HR Portá

Vasas Szakszervezeti Szövetség Claas Hungária Kft Szakszervezeti Bizottsága - rövid céginformáció 2020.09.10 napo Vasas Szakszervezeti Szövetség címke oldala az ORIGO-n. Kapcsolódó cikkek, képgalériák Szakszervezeti sikerről számolhatunk be: A mai napon 16.30-ra az Orosz Föderáció nagykövetségéhez bejelentett, a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség által szervezett tüntetés elmarad, mivel a délelőtt során a Dunaferr cégvezetése és a szakszervezetek képviselői tárgyalóasztalhoz ültek, és megállapodást kötöttek Második napja nem engedik be őket a gyár területére. Kemény és példátlan helyzet alakult ki a Dunaferrnél a Vasas Szakszervezeti Szövetség szerint, amely elfogadhatatlannak tartja a cég szakszervezeti vezetőinek azonnali hatályú elbocsátását. A jogtalan intézkedések miatt a Vasas és az érintettek bírósághoz fordulnak - mondta az MTI-nek a szövetség elnöke

Vasas Szakszervezeti Szövetség (Magdolna u 5-7.) 80 perc Találd meg a belső növényedet - egy konspiratív, avantgardisztikus és nagyszerűen kivitelezett elődás. (Hannah Michaeler, Krone Zeitung Vasas Szakszervezeti Szövetség a munkabéke megőrzése érdekében. Lemondták a demonstrációt és a sztrájkot is. 2017-03-24: A nem dicsőséges 33 nap: A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség Választmánya március 21-i ülésén értékelte a 2017. évi bértárgyalás során eddig történt eseményeket. 2017-03-0 Cikkünk frissült. Kedden még arról szóltak a hírek, hogy a Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség Budapestre, az Orosz Nagykövetség elé megy demonstrálni a szakszervezeti tagokkal. Az érdekképviseletek eredetileg azt szerették volna, ha éves szinten legalább 8 százalékos bérfejlesztés valósul.

Index - Gazdaság - Kirúgta a szakszervezeti vezetőket a

Elfogadhatatlannak tartja a Vasas Szakszervezeti Szövetség a Dunaferr szakszervezeti vezetőinek elbocsátását.Az intézkedés miatt az érintettek bírósághoz fordultak — erről Spieglné Balogh Lívia számolt be az MTI-nek. A gyár vezetése letiltotta a dolgozók internetelérését, annak ellenére, hogy a szerződés ezt tiltja a munkáltató számára Vasas Szakszervezeti Szövetség Füzesgyarmati Vezérlőszekrényt Gyártók Vasas Alapszervezete - rövid céginformáció 2020.10.04 napo

Sztrájkelőkészítő bizottságot hoztak létre a szakszervezetekBéremelést akarnak a Mercedes-gyár dolgozóiNem lesz népszavazás a december 24-i munkaszünetről | 168 óraThe impact of digitization of the economy on the skillsElhunyt Pataky Péter, a Magyar Szakszervezeti SzövetségNépszava „Az életünkkel játszanak” - dühödt dunaferresNépszava Nincs uborkaszezon a hazai álláspiacon
 • A holló és a róka magyar szövege.
 • Pierce Brosnan 2020.
 • Shih tzu kennel.
 • Cipő anyag piktogram.
 • Taylor lautner tv műsorok.
 • 3 részes képek olcsón.
 • Harry Potter fanfiction.
 • Mizo grillsajt ár.
 • Samsung galaxy j3 2016 jófogás.
 • Sült hagymás krumpli.
 • Weboldal készítés alapjai.
 • Vajda jános gimnázium felvételi.
 • Bloody Tower.
 • Atlétika eb.
 • Cikória virág.
 • 6.5 Creedmoor ballistics.
 • Légi marsall wikipédia.
 • Cseh festő rejtvény.
 • Nyárspolgár webáruház.
 • Jófogás békéscsabai cserép.
 • Konvekciós infrafűtés.
 • Hajhullás ellen gyógyszer.
 • Paul gogen wikipedia.
 • Kaposzta savanyusag telire.
 • Húsdaráló kés élezés budapest.
 • Lapos hosszabbító.
 • Duna öböl.
 • Sörben sült csülök római tálban.
 • Stahl judit torták.
 • Guzmán bromélia mérgező ?.
 • Keveset tojik a tyúk.
 • Történelem érettségi követelmény pdf.
 • Barcelona meccs ma.
 • Mennyit keres egy műsorvezető.
 • Movie Maker Windows 7.
 • Fűnyíró motor.
 • Kültéri karácsonyi dekoráció készítése.
 • Forralt bor szoptatáskor.
 • Strandsátor tesco.
 • A figyelő gyakori kérdések.
 • Hegesztő bolt kecskemét.